2016 Tacoma Twilight Criterium Information

Date: Sunday, June 26th 2016
Location: Proctor Business District in Tacoma (N. 26th and Proctor)
Online Registration:
USA Cycling
Last day to register online: TBD
Day-of registration location: See Course Detail Map; Corner of 26th and Adams.
Course Map: Garmin Connect course map

RACE DAY SCHEDULE

Category/Classification Duration Scheduled Time Notes
4/5 Senior men 30 min 12:45 - 1:15
3/4 Senior women 30 min 1:20 - 1:50
4/5 Masters men 40-49 30 min 1:55 - 2:25
4 Masters women 40+ 30 min 2:30 - 3:00
1/2/3 Masters women, 40+ 30 min 3:05 - 3:35
1/2/3 Masters men, 40-49 40 min 3:40-4:20
1/2/3/4/5 Masters men, 50-59/60+ 40 min 4:25 - 5:05 combined fields, scored separately
Kids Fun Ride (all ages) 10 min 5:10 - 5:20
3 Senior men 40 min 5:25 - 6:05
Pro/1/2/3 Senior women 40 min 6:10 - 6:50
Pro/1/2 Senior men 60 min 6:55 - 7:55